Zonele unde Primăria intervine pentru repararea GROPILOR!

Știri de Sibiu, 27.02.2015

Primăria Sibiu a stabilit, în urma numărătorii gropilor apărute în asfalt, că sunt peste 6000 de metri pătrați de gropi care necesită reparații de urgență. Reparațiile încep săptămâna viitoare, pe rterele principale din oraș, urmând ca lucrările să fie încredințate unei firme, prin selecție de cerere de oferte.

”Am stabilit împreună cu Direcția Tehnică să organizăm o procedură de cerere de oferte pentru că este mai rapidă și pentru că ne încadrăm în cerințele pentru o astfel de procedură. Am cerut oferte de la patru firme care în prezent se află în evaluare”,  a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Săptămâna viitoare Primăria urmează să stabilească firma selectată, după care se va trece la intervenții pe străzile afectate.

”Vom demara reparațiile gropilor din carosabil pe bulevardul Victoriei, bulevardul Corneliu Coposu, șoseaua Alba Iulia (zona Boromir- Metro), strada Rusciorului, strada Lungă, bulevardul Vasile Milea, strada Abatorului, strada Tudor Vladimirescu, strada Reconstrucției și strada Gorăslău. Apoi vom continua în paralel și cu inventarierea gropilor și cu lucrări de plombare pe noi străzi din cartiere”, a mai spus Fodor.

Potrivit primarului, s-a identificat o suprafață de 6.200 de metri pătrați de gropi care trebuie reparate cu asfalt.
”Gropile au apărut ca în fiecare an, la ieșirea din sezonul rece, când alternanța de temperaturi provoacă fisuri în straturile asfaltice”, a mai precizat edilul sibian.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.