Perisic după meciul cu Energia: Cer scuze fanilor! (VIDEO)

Știri de Sibiu, 27.02.2015

Miodrag Perisic s-a arătat profund marcat de înfrângerea suferită de CSU în meciul cu Energia Tg. Jiu, vineri seara, 76-80, antrenorul echipei sibiene cerându-și scuze fanilor la finalul partidei.

”Vreu să cer scuze fanilor și să le mulțumesc pentru că au fost tot timpul minunați, la fel și în seara aceasta”, a declarat antrenorul principal al CSU Sibiu.

Tehnicianul CSU a menționat că se aștepta la un meci greu, dar nu și-a putut explica ce s-a întâmplat cu echipa.

”Nu știu ce s-a intâmplat în sfertul doi, am căzut atât de ușor (…) Cinci minute nu am marcat, nu știu de ce.(…) Au câștigat practic meciul în sfertul doi”, a mai spus Perisic.

Situația grea în care se află echipa a fost generată și de faptul că Perisic a fost nevoit să joace cu lotul decimat: fără Ceskovic, care este accidentat, cu Calota care a intrat pe teren accidentat și cu Bojovic care nu a participat la toate antrenametele tot din motive medicale.

CSU Sibiu a pierdut vineri, pe teren propriu , meciul cu Energia Tg. Jiu la finalul unei partide dominate categoric de oaspeti, scor final  76-80 (22-21, 11-24, 22-16, 21-19). Infrangerea suferita vineri diminueaza sansele CSU la play off.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citește și: Perisic după meciul cu Energia: Cer scuze fanilor! (VIDEO) […]