Student iordanian, obligat de polițiști să părăsească Sibiul și țara

Știri de Sibiu, 28.02.2015

Un iordanian în vârstă de 21 de ani, venit în România să studieze medicina, a fost obligat de polițiștii de la Biroul pentru Imigrări Sibiu să părăsească țara pentru că nu a respectat o decizie se returnare din țară dată de autoritățile române.

Descoperit la Sibiu, fără forme legale, tânărul a fost pus sub escortă de polițiștii sibieni și dus în Centrul de Cazare a Străinilor Luați în Custodie Publica, până la îndepartarea acestuia de pe teritoriul național.

Pentru că a ignorat o decizie de părăsire a tarii, tânărul a primit acum o dispoziție mult mult mai aspra: ”la iesirea din tara va fi instituit consemnul nominal de nepermitere a intrarii in Romania pentru o perioada de un an”, informează Biroul pentru Imigrări Sibiu.

Tânărul a intrat în țară anul trecut, când s-a înscris la Facultatea de Medicină din București, de unde a fost exmatriculat, spun surse judiciare. Intre timp, iordanianul a încercat să-și reia studiile la Sibiu, dar a ignorat decizia Biroului de Imigrări de la Bucureșți care emisese anterior decizie se returnare din țară.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.