Doi agenţi vizaţi de ANCHETA internă a IPJ Sibiu, după ce un tânăr a evadat

Știri de Sibiu, 29.06.2015

Doi agenţi de poliţie care erau de serviciu duminică, 28 iunie, în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sibiu sunt vizaţi de o ancheta internă, după ce un tânăr de 17 ani a evadat din arest.

Aflat în arest preventiv din data de 17 iunie pentru furturi calificate, Răzvan Stoica a reuşit să fugă pe geam, prin curtea interioară a IPJ Sibiu, după ce a smuls o bară de la grilajul metalic montat la geamul celulei în care se afla. Evadatul a fost prins de poliţişti în municipiul Sibiu, la câteva ore după ce a fugit, şi a fost reîncarcerat.

Citeşte şi: Evadatul de la Sibiu a fost prins

“Ancheta internă a fost constituită la nivelul IPJ Sibiu şi este încă în desfăşurare. Sunt vizaţi doi agenţi de poliţie, angajaţi ai Centrului de Arest Preventiv care erau de serviciu în ziua respectivă”, a precizat pentru stiridesibiu.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Centrul de Arest Preventiv se află în subordinea directă a comisarului şef Ioan Făgădar, adjunctul şefului IPJ Sibiu , cel care se şi află la comanda inspectoratului , şeful IPJ, comisarul şef Tiberiu Ivancea, fiind în concediu.

Surse oficiale din cadrul IGPR au precizat pentru ştiridesibiu.ro că, în funcţie de rezultatele anchetei locale, se va stabili dacă se impune sau nu şi o verificare de la centru, în cazul evadării tânărului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeşte şi: Doi agenţi vizaţi de ANCHETA internă a IPJ Sibiu, după ce un tânăr a evadat […]