Oprea anunţă fuziunea UNPR prin absorbție cu PP-DD

Știri de Sibiu, 29.06.2015

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunțat luni fuziunea prin absorbție cu PP-DD și a arătat că partidul pe care îl conduce este un partid “al ușilor deschise”.

“UNPR nu a ascuns niciodată faptul că este un partid al ușilor deschise. Toți cei care doresc să facă politică în interes național și al patriotismului sunt bineveniți în UNPR, indiferent dacă au făcut politică sau nu, indiferent dacă au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta”, a declarat, luni, Gabriel Oprea, la sediul UNPR, potrivit agerpres.ro.

El a arătat că fuziunea cu PP-DD a venit ca un lucru firesc, având în vedere că majoritatea parlamentarilor PP-DD și-au exprimat, de-a lungul timpului, intenția de a intra în UNPR.

“Vreau să vă spun că nu au existat discuții despre funcții sau despre demnități, motiv pentru care îi apreciez, pentru că sunt oameni serioși, oameni dintr-o bucată. Ne-am înțeles imediat, pentru că vrem să devenim unul dintre marile proiecte politice ale României”, a mai spus Gabriel Oprea.

El a arătat că formațiunea sa și-a propus ca, până la 1 septembrie, în fiecare dintre cele 3.200 de localități din România să existe organizații ale UNPR, iar, până anul viitor, să existe un milion de membri de partid.

Gabriel Oprea a făcut anunțul fuziunii după momentul semnării, luni, a unui acord de colaboarare între UNPR si Federația Națională a Pensionarilor din România.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.