PNL: Cazan cheamă la REVOLTĂ împotriva lui Tăriceanu

Știri de Sibiu, 26.02.2014

Preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, condamnă public decizia fostului preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu de-a se întîlnit cu premierul Victor Ponta pentru menţinerea USL. Liderul sibian  se dezice de Tăriceanu şi  face “apel către toate filialele PNL din ţară să ia atitudine împotriva demersului” făcut fără aprobarea partidului.

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri, Cazan spune că “PNL Sibiu dezaprobă atitudinea” lui Tăriceanu” pe care o consideră “o ieşire în nume personal, nu în numele Partidului Naţional Liberal”.

Mircea Cazan- preşedinte PNL Sibiu

Mircea Cazan- preşedinte PNL Sibiu

“Rămân surprins că un om cu experienţa dânsului, fost prim-ministru, fost preşedinte de partid, a luat această atitudine împotriva PNL. Fac pe această cale un apel către toate filialele PNL din ţară să ia atitudine împotriva demersului domnului C.P. Tăriceanu”, se arată în comunicatul transmis.

Mircea Cazan mai precizează: “Ca membrii ai unei organizaţii politice trebuie să respectăm statutul şi hotărârile luate de conducerea partidului. Aşadar, dezaprob cu fermitate o astfel de atitudine, de încălcare a deciziei luate de forul de conducere al Partidului Naţional Liberal în cadrul Delegaţiei Permanente de ieri”,

Pentru că Tăricenau a încălcat decizia luată de forul de conducere al Partidului Naţional Liberal, preşedintele PNL Sibiu este de părere că “acest demers total neinspirat al domnului Tăriceanu  nu poate avea sprijinul niciunei filiale a PNL”.

CITEŞTE si: Tăriceanu a discutat cu Ponta, la Guvern, despre păstrarea USL
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.