PSD, PNL, FDGR şi PC au bătut palma pentru continuitate în CJ Sibiu

Știri de Sibiu, 27.02.2014

Liderii PSD, PNL, PC şi FDGR au convenit joi, 27 februarie, să colaboreze în continuare în cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu pentru “asigurarea stabilităţii politice a judeţului”.

Anunţul  a fost făcut în debutul şedinţei ordinare de joi a CJ Sibiu, în prezenţa preşedintelui PNL Sibiu, Mircea Cazan, venit special la Cj pentru negocieri. Întelegerea verbală facută între liderii de grup ai consilierilor judeţeni s-a făcut la două zile după ce PNL a hotarat iesirea din USL.

Martin Bottesch, liderul grupuli FDGR, a  menţionat că “nu vor semna nicio alianţă” şi că întelegerea făcută are menirea de-a asigura continuitatea la nivelul CJ Sibiu.

UPDATE:”Având în vedere mişcările politice din ultima vreme la nivel naţional, am avut astăzi o întâlnire cu liderii grupurilor politice din USL – PNL, PC şi PSD – şi FDGR şi doresc să vă anunţ că am hotărât să continuăm colaborarea şi susţinerea activităţii Consiliului Judeţean ca şi până acum, în formula cu care am funcţionat. Eu cred că astfel asigurăm stabilitate la nivelul judeţului Sibiu. E un semnal de maturitate politică şi de democraţie”, a declarat Ioan Cindrea, preşedintele PSD, Ioan Cindrea.

El a subliniat faptul ca se bazeaza in continuare si pe sprijinul consilierilor PDL si PPDD din cadrul CJ Sibiu pentru sustinerea proiectelor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.