Dispută cu iz SEXUAL în plenul Consiliului Judeţean Sibiu (VIDEO)

Știri de Sibiu, 27.02.2014

Doctorul Dan Sabău a fost, joi, protagonistul unei scene mai puţin obişnuite în cadrul Consiliului Judeţean Sibiu, unde a reclamat o situaţie “deranjantă”. La finalul şedinţei consilierul PNL a intervenit în plen şi a cerut lămuriri pentru că primeşte constant pe birou “documente ciudate” şi nu ştie de la cine.

Intervenţia lui Dan Sabău a fost generată de faptul că plicurile primite înainte de şedinţele CJ sunt destinate consilierului DanielA Sabău, nu consilierului Dan Sabău. Stilul abordat de liberal a făcut deliciul colegilor din sală care nu întelegeau de ce doctorul doreşte să fie trecut pe lista doamnelor care primesc mărţişor de 1 Martie. Dorinţa i-a incolţit după ce constant i s-a schimbat numele şi a fost confundat cu o femeie, situaţie catalogată drept “problemă publică”.

“Există posibilitatea unei posibile confuzii, iar dacă îmi inlesniţi o întâlnire cu doamna care îmi adresează chestiile astea, sper să o şi lămuresc“, a declarat Dan Sabău în plenul CJ Sibiu.

Amuzat, dar nedumerit de ce se întâmplă, preşedintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, a replicat că aici “discutăm problemele judeţului, nu ale dumneavoastră cu o doamna” şi a închis subiectul cu promisiunea că va analiza “documentul”.

La ieşirea din sala de şedinţe,  Dan Sabău a precizat că totul a fost o glumă întrucât, de mai multe luni, a devenit obişnuinţă ca persoana delegată să distribuie corespondenţa să îl confunde cu o femeie, precizând că nu este împotriva persoanelor gay.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.