Geoană la Sibiu: Vor fi oameni de bună calitate din actualul PSD care ni se vor alătura

Știri de Sibiu, 29.07.2015

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Sibiu, că “oameni de bună calitate din PSD” se vor alătura noului său partid,  prezent fiind la lansarea filialei locale a partidului.

Mircea Geoană nu a ezitat să-şi atace foştii colegi din PSD Sibiu, reamintind faptul că au obţinut un scor “catastrofal” la alegerile prezidenţiale din 2014.

“Ceea ce este destul de evident este că, în turul doi la prezidenţiale, PSD-ul în Sibiu a făcut un scor catastrofal. Numai este problema mea ce face PSD-ul la Sibiu, problema mea este ce face PSRO-ul la Sibiu.  Sunt convinscă vor fi din actualul PSD, oameni de bună calitate, care ni se vor alătura, pe măsură ce lucrurile se clarifică din punct de vedere al scenei politice la nivelnaţional şi la nivel judeţean”, a declarat Mircea Geoană.

Intrebat dacă consideră că ar fi avut vreo şansă să conducă PSD-ul, având în vedere ultimele evoluţii din PSD, Geoană a explicat că nu a dorit să plece din partid.

“Eu nu am vrutsăplec din PSD. Cei din PSD înfrunte cu Ponta şi cu Dragnea au decis şi un grup de cetăţeni de acolo oarecum mai lipsiţi de opinie personală, au accesat la ideeacă nu mai e nevoie de Mircea Geoană în PSD. Asta nu înseamnă că nu mai e nevoie de Mircea Geoanăşi de stânga românească. (…) Eu, spre deosebire de Victor Ponta, am pus umărul la campania prezidenţială a lui Victor Ponta”, a menţionat Mircea Geoană.

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO) a fost prezent la Sibiu la deschiderea filialei locale, organizaţie  condusă de Gabriel Piţu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.