ARTmania îşi premiază fanii. Program festival!

Știri de Sibiu, 30.07.2015

Aproximativ 10.000 de spectatori din toată țara și de peste hotare sunt aşteptaţi la finalul săptămânii să participe în Piaţa mare a Sibiului la ARTmania, primul festivalinternațional de rock din România. Cea  de-a zecea ediţie a evenimentului este prima la care publicul va avea acces gratuit, iar organizatorii lansează un Kit aniversar cu premii  pentru cei mai dedicaţi fani.  

Organizatorii ARTmania au pregătit un concurs pentru cei mai dedicați fani ARTmania Festival, care vor putea câștiga kit-ul aniversar, câte un bilet în Zona A la concertul Nightwish din decembrie, un abonament la ARTmania Festival Sibiu 2016 sau acces în zona de Meet and Greet cu artiștii invitați în Piața Mare, respectiv Saturnus, Clan of Xymox, Numph și Enemy of Reality.

Pentru a intra în concsurs, participanții care au păstrat biletele de festival de la toate cele nouă ediții derulate până în prezent sau de la cel puțin șapte trebuie rugați să trimită un email pe adresa fan@artmaniafestival.ro sau să meargă cu acestea la punctul de informare din Piața Mare până vineri, 31 iulie, ora 19:30.

“Primii zece înscriși care dețin colecția completă vor fi declarați câștigători”, anunţă ARTmania.

Festivalul promovează și în acest an evenimente culturale derivate din cultura rock, în săptămâna 27 iulie – 2 august, sub deviza “10 ani de ARTmania Festival” powered by Tuborg.

Anul acesta amplasamentul scenei va fi schimbat, trupele invitate urmând să concerteze pe o scenă construită în faţa Bisericii Evanghelice din Piaţa Mare. ”

Începând de joi, programul este încărcat de evenimente: proiecții video organizate în parteneriat cu Dracula Film Festival și Muzeul Național Brukenthal începând cu ora 13:00, competiția Global Battle of The Bands, iar în weekend forțele vor fi suplimentate cu lansările de carte organizate de Cărturești, ARTmaniere Poetice dezvoltate de echipa revistei Zona Nouă și bineînțeles concertele principale organizate în Piața Mare, cu acces gratuit la aniversare.

Accesul la evenimentele alternative Pieței Mari se desfășoară prin achiziționarea unor bilete speciale în valoare de 6 lei la Gothic – Palatul Brukenthal și 10 lei acces Global Battle of The Bands.

În competiția GBOB regăsim The EMP, Eternal Fire, Fading Circles, For the Wicked, Hteththemeth, Hybrid Symphony, Nuvijan, Onenightstand, Ringtone, Westfallia și Wildchild.

PROGRAM ARTmania Festival

30 iulie, 21:00
Oldies Pub Sibiu
GBOB România 2015. Semifinala ARTmania Festival Sibiu 2015 cu:
The Angels Kill the Pirates
The EMP
Eternal Fire
Fading Circles
For the Wicked
Hteththemeth
Hybrid Symphony
Nuvijan
Onenightstand
Rapture
Ringtone
Westfallia
Wildchild

31 iulie, Piaţa Mare
19:00 – Enemy of Reality
20:30 – Saturnus
22:00 – Anathema

1 august, Piaţa Mare
19:00 – Nümph
20:30 – Clan of Xymox
22:00 – Apocalyptica

2 august, 20:00
Geea Flying Pub – Closing Party
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.