CSU speră la prima victorie acasă

Știri de Sibiu, 30.10.2015 CSU Sibiu

CSU Atlassib Sibiu joacă sâmbătă, pe teren propriu cu CS Energia Targu Jiu, întâlnire de la care sibienii speră să obţină prima vitcorie pe teren propriu.

Baschetbaliştii antrenaţi de Dan Fleşeriu sunt mult mai optimişti şi mai încrezători în forţele lor, în urma victoriei de la Piteşti.

”Venim după o victorie mare la Pitești, știm că meciul de mâineva fi greu, dar suntem bucuroși să jucăm acasă și sperăm să facem prima victorie pe teren propriu, în actualul sezon.(…) Energia este o echipă foarte bună, au shooteri foarte buni, jucători foarte buni și tot ce trebuie să facem noi este îi blocăm și să jucăm ca o echipă. Va fi un meci extrtaordinar sâmbătă și mi-aș dori ca totți suporterii să vină la sală să ne vadă jucând”, a spus Hardy.

Tehnicianul CSU îşi doreşte o a doua victorie consecutivă pentru Sibiu, însă ia în calcul şi dorinţa mare a gorjenilor de-a câştiga.

“Energia are o singură victorie în campionat, din această cauză, pentru noi ar fi important să reușim a treia victorie, dar repet, au jucători foarte valorosi, joacă în Cupele Europene și au ca obiectiv anunțat public, câștigarea titlului campionatului. Sunt o echipă foarte bună, dar pe noi acest lucru nu poate decât să ne motiveze și mai mult, la fel cum ne-a motivat în meciul cu Clujul, cu Tg. Mure și cu Pitești”, spune Fleșeriu.

CSU întâlneşte CS Energia Targu Jiu sâmbătă, de la orele 17:30, la Sala Trasilvania și va fi transmis live pe Digi Sport.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.