Primăria Sibiu a coborât drapelul în bernă

Știri de Sibiu, 31.10.2015

Primăria Sibiu a coborât, sâmbătă, drapelul în bernă pe durata celor trei zile de doliu național declarate de Guvernul României,  în memoria celor 27 27 de tineri decedaţi după un incendiu izbucnit în clubul Colectiv.

Administraţia sibină se declară alături de de familiile îndurerate și de familiile celor răniți în tragedia care a avut loc vineri seara în Clubul Colectiv din Bucureşti.

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a transmis, printr-un mesaj postat pe pagina oficială de Faceebook a Primăriei Sibiu, un mesaj de condoleanţe către familiile afectate: “Condoleanțe familiilor care au pierdut pe cineva drag în această teribilă tragedie. Grabnică însănătoșire celor peste 100 de răniți. Gândurile noastre se îndreaptă spre toți care au trecut și încă trec prin aceste momente cumplite.”.

Astfel, Guvernul a decis printr-o Hotărâre ca zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie 2015 să fie declarate zile de doliu național pe teritoriul României, cu aplicarea dispozițiilor legale în materie.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.