CSU câştigă detaşat pe teren propriu (UPDATE)

Știri de Sibiu, 31.10.2015 medias, baschet, campionat, gaz

CSU Atlassib Sibiu a reuşit sâmbătă seara o victorie categorică, pe terenul Sălii Transilvania, în faţa SC Energia Rovinari, scor final 98-80 (27-22, 28 -16, 24 -18, 19 -24).

Partida din cadrul Campionatului Naţional de Baschet Masculin a debutat cu un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei din Bucureşti iar jucătorii au purtat pe perioada meciului banderole negre.

Pentru CSU au marcat : Gillbert- 22 puncte, calotă şi Hardy cate 16 puncte , Lalovic 15 puncte şi Mijajlovic 10.

UPDATE: Nu uitaţi de unde am plecat!

La finalul meciului, antrenorul CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleşeriu, a declarat: ”Chiar dacă și astăzi am avut momente de căderi, au fost mai scurte decât în meciurile cu Cluj sau Mureș și am reușit să ținem scorul. E adevărat că și oaspeții au făcut un meci  mai slab astăzi și a fost mai ușor decât ar fi putut fi. Vreau să cred însă că noi am contribuit la meciul lor slab și am făcut o apărare agresivă ca să nu le dăm șanse. Îmi doresc ca echipa să mai crească. (…) Avem nevoie de timp ca jucătorii să învețe să joace ca echipă. Încă nu sunt chiar obișnuiți să arate ca o echipă, ca o familie,deși atât la Pitești, cât și astăzi, au părut a fi de mult timp împreună. Eu cred în posibilitățile lor de creștere și chiar vrem să dăm șansa celor care nu au jucat să joace și să arate că pot fi mult mai buni jucători. Sunt jucători ce pot evolua mai bine decât au făcut-o, dar pot evolua doar în cadrul echipei și nu vor reuși dacă o vor face individual.(…)Nu uitaţi de unde ma plecat. Două victorii nu reprezintă  așa de mult, chiar dacă sunt obținute într-o săptămână”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.