Actorii sibieni reprezintă România la Carnavalul de la Veneția

Știri de Sibiu, 29.01.2016

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu reprezenta România, în lunile ianuarie şi februarie, la vestitul Carnaval Internațional al Copiilor de la Veneția. Sibienii vor susţine o serie de patru reprezentații cu spectacolul „Din copilăria mea / Dai tempi de la mia infanzia”

„Dai tempi de la mia infanzia” va fi prezentat în limba italiană în spaţiile Pavilionului Expoziţiilor din aria Giardini della Bienalle din Veneţia.

Spectacolul teatrului sibian surprinde momente din viața de zi cu zi a unor prieteni, colegi de şcoală: o plimbare pe role, vacanța de iarnă, o vizită la un post de radio care transmite muzică pentru copii, precum și amintiri din școală într-o montare dinamică și interactivă cu păpuși și marionete.

Din distribuția spectacolului fac parte actrițele Monica Baldea și Mihaela Grigoraș. Muzica spectacolului poartă semnătura compozitorului Florin Grigoraș.

Piesa de teatru se va juca în perioada 31 ianuarie – 3 februarie.
Evenimentul este organizat de Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, de Asociaţia Cultural Act, cu suportul Institutului Cultural Român din Bucureşti şi al Teatrului pentru Copii şi Tineret GONG Sibiu.

Versiunea în limba română a spectacolului va fi prezentată pe scena Teatrului „Gong” din Sibiu în toamna acestui an.

Programul spectacolelor:
31 ianuarie, ora 17:00
1 februarie, ora 11:30
2 februarie, ora 11:30
3 februarie, ora 14:00
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.