PNL mizează pe o femeie la şefia CJ Sibiu

Știri de Sibiu, 29.01.2016

Liberalii sibieni au optat pentru o femeie care să ducă lupta electorală la alegerile locale din 2916  pentru şefia Consiliului Judeţean Sibiu. Potrivit PNL Sibiu,  candidatul desemnat pentru președinția Consiliului Județean Sibiu este actualul consilier judeţean  Daniela Cîmpean.

“PNL Sibiu este prima organizație din țară care a desemnat o doamnă pentru funcția de președinte la Consiliul Județean.Mesajul PNL este unul foarte clar și ferm pentru Sibiu. Consiliul Județean Sibiu prin Daniela Cimpean poate avea  integritate și respectarea legii, nu condamnări definitive și rămâneri pe funcții cu grave acuzații de încalcare a legii, profesionalism şi  mandat în serviciul public, nu un mandat pentru clientela de partid”, a declarat copreşedintele PNL Raluca Turcan.

Prin desemnarea Danielei Câmpean pentru şefia CJ, PNL consideră că dă un mesaj de “deschidere, înțelepciune și echilibru”.

“Decizia a fost luată în unanimitate cu angajamentul de sprijin din partea fiecărui membru PNL, din partea fiecărui sibian care-și dorește calitate și corectitudine în fruntea Consiliului Județean”, mai spune Turcan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. […] „PNL Sibiu este prima organizație din țară care a desemnat o doamnă pentru funcția de președinte la Consiliul Județean. Mesajul PNL este unul foarte clar și ferm pentru Sibiu. Consiliul Județean Sibiu prin Daniela Cîmpean poate avea integritate și respectarea legii, profesionalism, mandat în serviciul public, nu un mandat pentru clientela de partid. PNL dă un mesaj de deschidere, înțelepciune și echilibru”, a declarat Raluca Turcan, conform Stiri de Sibiu. […]

  2. Mihai I Turcu says:

    Doamna Turcan sa faca bine sa-si aleaga alt colegiu pentru ca castiga in toamna. Are la Sibiu carisma unei maturi si importanta Apei de ploaie in ocean. Sa trimitem in parlament un sibian.