Peste 5000 de oameni la MITINGUL PRO-Bodnariu

Știri de Sibiu, 30.01.2016

Peste 5000 de oameni au participat, sâmbătă, la mitingul de protest organizat la Sibiu de Biserica Evanghelică Neoprotestantă în semn de solidaritate cu familiile de români despărțite de copii de instituția Barnevernet din Norvegia va fi monitorizat de presa norvegiană.

Participanţii s-au adunat la ora 12.00, în jur de 2500 de persoane, în fața Gării Sibiu, au mărsăluit cu pancarte  pe str. Constituţiei- Bdul Corneliu Coposu- Teatrul Radu Stanca- pietonala Nicolae Bălcescu, iar în jurul orelor 13.00 s-au reunit în Piaţa Mare.

În aproximativ o jumătate de oră, la mitingul din centrul Sibiului s-au adunat alte mii de oameni, numărul protestatarilor ajungând la aproape 5000.

Manifestarea a fost una a tacerii, iar inainte de prezentarea cerintelor, miile de oameni au rostit “Tatăl Nostru”.

Mesajul adresat autorităţilor norvegiene a fost rostit în faţa mulţimii de unul dintre pastorii implicaţi în organizarea evenimentului.

La proteste s-au alăturat, de asemenea, reprezentanţi ai  Mitropoliei Ardealului şi ai Bisericii Evanghelice C.A., precum şi oameni politici.

Deputatul PNL Raluca Turcan şi preşedintele CJ Sibiu  Ioan Cindrea le-au vorbit şi ei protestatarilor, asigurându-i de susinerea demersurilor pentru sensibilizarea statului norvegian în provinţa deciziilor luate în cazurile românilor.

Scopul mitingului a fost de a protesta față de abuzurile săvârșite de instituția Barnevernet din Norvegia faţă de familiile Bodnariu, Nan și Rădulescu, despărțite în mod inuman și violent de proprii copii, au concluzionat organizatorii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

 1. Cris says:

  Dumnezeu sa binecuvinteze Romania!
  Dumnezeu sa daruiasca Mantuirea in Hristos la cati mai multi romani!
  Dumnezeu sa asculte rugaciunea publica din Sibiu a celor 5000 de romani!
  Multumim lui Dumnezeu ca Romania are Biserica Protestanta care iata iese in strada si protesteaza!
  Ne pare rau ca Europa si in special tarile nordice care au avut misionari ai Evangheliei de notorietate, astazi sunt tari apostate anticrestine, fara Dumnezeu si fara nadejde in lume!
  Dumnezeu sa trezeasca din nou biserica adormita din Europa si in special din tarile nordice.