CSU, victorie grea în faţa Galațiului

Știri de Sibiu, 31.01.2016

Gălăţenii le-au dat mari bătăi de cap baschetbaliştilor de la CSU, sâmbătă seara,  pe teren propriu, cand au reusit să obţină victoria doar în prelungiri, scor final 85-80 ( 17-18, 21-19, 15-18, 20-18, 12-7).

După cele 40 de minute de joc, scorul pe tabelă era 73-73, iar în  prelungiri studenţii sibieni au reușit să se impună la o diferenţă de cinci puncte în faţa nou promovatei Phoenix Galați, echipa lui Bojovic,care a revenit la Sibiu ca adversar.

Antrenorul CSU este de părere că jocul slab s-a datorat stresului.

”Am jucat slab din cauza presiunii rezultatului sau presiunii că ne calificăm sau nu în primele 6, faptului că ne tot uităm, tot așteptăm să fim o dată acolo. (…) Nici în cazul în care am mai face încă o victorie nu e sigur. Ne mai trebuie două victorii ca să fim sigur în primii 6 și oricum, și dacă, Doamne dă, am ajunge acolo, nu înseamnă că e gata campionatul. Cred că este o presiune pe jucători, presiune care și-o pun singuri, nu clubul, nu eu”, declarat Dan Fleșeriu, anrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Calotă 23p, Mijajlovic 18p, Hardy 16p, Paul 13p, Lalovic și Harrison câte 6p, Păun 2p, Gilbert 1p.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.