Maşină mistuită de flăcări pe DN7, la Boiţa (UPDATE)

Știri de Sibiu, 28.02.2016

UPDATE: Nubira care a luat foc pe DN7, în apropiere de Boiţa, a ars aproape în totalitate, potrivit ISU Sibiu. În ciuda intervenţiei pompierilor, maşina  a  ars în proporţie de 90%, urmând să fie stabilite şi cauzele care au generat aprinderea maşinii în timp de se deplasa pe drumul naţional.

Cele două persoane care se afla în maşină în matriculată în Sibiu, un bărbat şi o femeie, au reuşi să iasă la timp, a precizat Bianca Sabău, reprezentanta ISU Sibiu.

Focul a  fost stins de pompierii din Boiţa şi cei din Sibiu, iar în jurul orelor 13.00 traficul pe DN7 a revenit la normal.


 

Traficul pe DN7, în apropiere de localitatea sibiană Boiţa, a fost îngreunat duminică, în jurul prânzului, din cauza unei maşini care a luat foc.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Uurgenţă (ISU) Sibiu, o autospecială de la Sibiu şi pompierii de la Serviciul de Voluntari Boiţa intervin pentru stingerea incendiului.

“Traficul nu este blocat”, a mai precizat Bianca Sabău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

UPDATE: Trafic restrictionat. O Nubira a luat foc!

În jurul orelor 13.00, traficul în apropiere de km. 244 a fost restrictionat de poliţiştii de la Rutieră pentru a permite intervenţia pompierilor. Incendiul se manifestă la o Nubira care a luat foc în timpul mersului.

“Traficul este restrictionat până la stingerea incendiului. Maşina a fost scoasă în afara părţii carosabile, Nu sunt victime”, precizează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Revenim cu informaţii
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.