Concurs cu sania la Platoş, în luna lui Cuptor

Știri de Sibiu, 30.06.2016

Luna iulie, când distracţia se mută la soare, aduce la Sibiu un inedit tip de distracţie. Sibienii sunt aşteptaţi în weekend la concurs cu sania de vară la Arena Platoș, complexul amenajat în apropiere de staţiunea sibiană Păltiniş.

Inedită modalitate de distracție, sania de vară este principala atracție a parcului de distracții.

Sâmbătă, temerarii cu dor de iarnă și cu poftă de adrenalină se pot întrece într-un concurs de sanie spectaculos, anunţă administratorii complexului.

Concursul are o fază pregătitoare, de înscrieri și antrenamente, programate între orele 10 și 12, şi este structurat pe două categorii de vârstă, 7-14 ani și peste 14 ani.

Locul 1 va câștiga un skipass de sezon pentru sezonul de iarnă la Arena Platoș Păltiniș, locul 2 un abonament de o zi cu care va putea încerca toate atracțiile complexului de vară iar locul 3 un pachet de trei ture cu sania de vară ce poate fi folosit pe durata întregului sezon. Taxa de participare la concurs este de 30 de lei.

Complexul de vară Arena Platoș Păltiniș s-a deschis la finalul lunii iunie.  În fiecare sfârșit de săptămână, cei mici dar și cei mari au acum o paletă largă de activități la dispoziție pentru a se putea bucura de aerul curat al munților Cindrel.
proape 20 de atracții diferite, de la tiroliană la trasee de bicicletă, de la bile imense de zorbing la sărituri spectaculoase pe bagjump, oferă amuzament pentru toate categoriile de vârstă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.