Parcul industrial din zona de Est Sibiului, dezvoltat de un grup maltez

Știri de Sibiu, 30.06.2016

Platforma BMR situată în zona industriala de Est a Sibiului, la intersectia strazilor Stefan cel Mare cu Podului, a fost preluată de Zacaria Group, companie a grupului Alf Mizzi & Sons,fondat in Malta.

Potrivit companiei, viitorul parc industrial va dispune de hale industriale cu o capacitate totala de 46.200 de mp, pe o platforma betonata de 86.000 de mp, cu destinatia inchirierii.

“Prin aceasta achizitie, Zacaria Group isi extinde suprafata totala a parcurilor industriale din zona de est Sibiu si ajunge la un total de 88.200 de mp. Celelalte 3 hale industriale, United Logistics, Central Logistics si General Logistics, sunt inchiriate in proportie de 95%.”, se arată într-un comunicat al companiei.

Spre deosebire de alte cladiri industriale, noile hale vor fi refacute de la zero.

Se vor inchiria unitati locative amenajate cu suprafete incepand de la 500 de mp, existand in acelasi timp posibilitatea de constructie a birourilor sau a showroom-urilor.

Zacaria Group activeaza de 11 ani pe piata de real-estate din Romania si este parte a grupului Alf Mizzi & Sons, grup fondat in Malta. Grupul detine proiecte rezidentiale si industriale in Sibiu, Cisnadie, Alba Iulia, Arad, Oradea si Craiova.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.