CSU Sibiu câştigă un nou sponsor

Știri de Sibiu, 29.07.2016

Echipa de baschet a Sibiului este susţinută în următorul sezon competiţional şi de francezii de la NTN-SNR Rulmenți, potrivit anunţului făcut vineri de oficialii clubului CSU Sibiu.

“Primul investitor din Zona Industrială Vest,cel  care în urmă cu mai bine de 13 ani a început să producă la Sibiu rulmenți, vine alături deBC CSU. Țelul comun, acela de a obține performanță, de a se implica în comunitate și sprijinii sportul, dar și culorile galben-albastre, sunt cele care i-au determinat pe membrii board-ului de conducere să se alăture unei echipei sportive cu tradiție, așa cum este BC CSU Sibiu”, se arată în comuncatul de presă.

Contractul de sponsorizare a echipei, care rămâne confidenţial în privinţa valorii, a fost semnat vineri şi vizează noul sezon competițional 2016/2017, cu posibilitatea de prelungire.

”Pentru că vrem să fim campioni în industria rulmenților ne alăturăm campionilor baschetului sibian, care au reușit să imprime spiritul de echipă întregii comunități locale.Alături de BC CSU Sibiu, NTN-SNR Rulmenți respiră baschet!”, a declarat Patrick Moleins, director General NTN-SNR Rulmenți.NTN-SNR Rulmenti csu ok

“Îi mulțumesc domnului Patrick Moleins dar și grupului de oameni deosebiți cu care am avut plăcerea sa lucrăm la parafarea acestei înțelegeri, pentru toată deschiderea pe care ne-au oferit-o și pentru prietenia pe care au arătat-o față de culorile galben-albastre, culori care, iată, ne unesc. Sunt sigur ca nimic nu e întâmplător și sperăm ca acest parteneriat să fie de bun augur. Faptul că alături de BC CSU Sibiu vin companii străine puternice, precum NTN-SNR, certifică faptul că proiectul nostru este unul solid care merită sprijinit”, a declarat Horațiu Floca, director interimar CSU Sibiu.

Potrivit CSU, mai sunt deschise discuții și cu alți potențiali parteneri care și-au exprimat intenția de a susține proiectul BC CSU Sibiu, iar numele lor vor fi anunțate în următoarea perioadă.

După retragerea sponsorului tradiţional al echipei, compania Atlassib, gruparea sibiană de baschet încearcă să atragă cat mai mulţi parteneri pentru susţinerea baschetului sibian.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.