BASCHET: Kevin Hardy revine la Sibiu

Știri de Sibiu, 31.07.2016

Kevin Hardy, unul dintre cei mai îndrăgiţi jucători ai CSU Sibiu în sezonul trecut, revine pe terenul Sălii Transilvania, în culorile “galben-albastru”. Jucătorul american a decis să se alăture lotului condus de Dan Fleșeriu și în sezonul următor, potrivit unui comunicat oficial transmis duminică de clubul sibian de baschet.

”Ne bucurăm că am reușit să îl convingem pe Kevin să se întoarcă. Este un jucător extrem de important pentru echipa noastră, un sportiv desăvârșit, care ne-a încântat pe toți cu prestațiile sale, în sezonul trecut, și care știm că poate aduce un plus important echipei noastre. Acesta este și motivul pentru care am luptat să creștem bugetul față de sezonul precedent pentru a oferi staff-ului tehnic un lot cât mai valoros”,a declacat Laurențiu Buduleci, președintele Secției de Baschet a CSU Sibiu.

CSU Sibiu are in lotul nou format trei dintre sportivii contractaţi şi anul trecut: Hardy, Mijajlovic și Lalovic.

Ultimul transfer, Kevin Hardy,  are de 23 de ani, măsoară 1,88m şi a totalizat în sezonul trecut medii statistice de 15,2 puncte și 7,1 recuperări, fiind în topul celor mai eficienți jucători ai Ligii Naționale de Baschet Masculin.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.