Weekend Focus la Sibiu. Muzica alternativă iese în Sub Arini

Știri de Sibiu, 31.08.2016

Sibiul dedică weekend-ul următor muzicii alternative.  Trupele româneşti  Alternosfera, Toulouse Lautrec, Grimus și Coma sunt headliner-ii ediţiei din acest an a Focus Festival, eveniment  dedicat comunităţii alternative din oraş.

Trei seri la rând, de vineri, 2 septembrie, până duminică, 5 septembrie, muzica de bună calitate va acoperi Parcul Sub Arini, pe scena amenajată în aer liber urmând să urce  unsprezece trupe şi patru DJ.

Aşadar, vineri, 2 septembrie, de la ora 18:15, seria de concerte va fi deshisă de trupa Riot Monk, urmată de Tourette Roulette, Grimus pentru ca de la 21.30 să urce pe scenă cei de la Alternosfera. Sâmbătă, 3 septembrie, vor concerta Suburbia 11, Onenightstand, The Kryptonite Sparks și Toulouse Lautrec. Duminică, în ultima zi de festival, vor cânta pe scena din parc Palma Hills, Domino și Coma. Fiecare zi de eveniment va fi deschisă cu un DJ Set, începând cu ora 16:00: vineri, DJ Nathalie, sâmbătă, DJ Coralie și duminică Adub + Toygun.

Focus Festival este un festival dedicat in exclusivitate muzicii alternative, care nu era  reprezentată deloc in agenda culturală a oraşului.

!duce un aer fresh în spectrul evenimentelor muzicale organizate la Sibiu. Rock clasic, jazz, muzică clasică, toate se regăsesc pe agenda culturală a orașului, mai puțin acest curent alternativ care, în mod nejustificat, s-a dezvoltat underground, câștigând în ultimii ani din ce în ce mai mulți adepți. Scopul evenimentului este de a aduce la suprafață acest gen muzical și a oferi un loc de întâlnire pentru cei care fac parte din această comunitate alternativă”, specifică organizatorii.

Pe lângă concertele programate în fiecare seara, publicul se va putea bucura de  activități sportive şi ateliere de creativitate.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. cetatean says:

    si cetatenii care vor sa se plimbe linistiti ce fac? Organizatorii au inchiriat parcul?