Dragnea: Provocatori se vor infiltra pentru a atribui PSD altercatii de Ziua Nationala

Știri de Sibiu, 30.11.2016

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partidul sau nu organizeaza nicio forma de protest sau manifestare negativa de Ziua Nationala, dar ca a primit informatii ca “se incearca atribuirea PSD a unor altercatii prin infiltrarea, in zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesionisti, cu scopul de a culpabiliza PSD si de a crea emotie favorabila celorlalte forte politice”.

Dragnea atrage atentia, intr-un comunicat, institutiilor statului care vegheaza, potrivit legii, la buna desfasurare a evenimentelor cu public numeros – Politia, Jandarmeria, SPP, Brigada Antitero – sa actioneze profesionist si in interesul cetatenilor, scrie News.ro, preluat de HotNews.ro.

“In caz contrar, vor fi singurii responsabili pentru posibila degenerare a paradei militare sau permiterea derularii unor incidente reprobabile”, sustine Dragnea.

Presedintele Klaus Iohannis a decis anul acesta sa nu invite la parada de 1 Decembrie, si nici la receptia oficiala gazduita la Palatul Cotroceni, politicieni cu probleme in justitie, cum ar fi liderul PSD Liviu Dragnea si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.