CSU Sibiu, înfrângere la final de an cu Oradea

Știri de Sibiu, 31.12.2016

Baschetbaliștii sibieni au încheiat anul cu o înfrângere la limită cu CSM Oradea, scor final 66- 63 (18-20, 18-14,  12-15, 18-14).

După o partidă în care cele două echipe au alternat la conducere, gazdele au reușit să se impună la finalul partidei la doar trei puncte doiferență.

”E de-a dreptul frustrant să pierzi două meciuri consecutive, la o posesie, însă noi trebuie să ne vedem de drumul nostru și să încercăm să facem tot ce este posibil pentru a ne califica în primele 6 echipe. Acesta este primul nostru obiectiv, apoi putem visa la mai mult. Partea pozitivă a lucrurilor este însă faptul că toate mecurile cu echipele care se bat la titlu, și mă refer la Cluj, Steaua și Oradea, le-am câștigat sau pierdut la o posesie, iar acest lucru ne face să credem că viitorul nu sună rău, dacă vom reuși să câștigăm meciurile cu echipele de nivelul nostru”, a spus Dan Fleşeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Bogdan Popescu 18p, Igor Mijajlovic 13p,Boris Lalovic 9p, Kevin Hardy 9p, Chris Cooper 8p și Marcel Davis 6p.

CSU Sibiu revine pe teren , în 7 ianuarie 2017, ora 18:00, cand joacă la Transilvania cu Pheonix Galați.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.