De miercuri, bonuri de ordine la Serviciul Înmatriculări Auto

Știri de Sibiu, 31.01.2017

Serviciul Înmatriculări Auto va funcționa de miercuri, 1 februarie, după un program special, având în vedere aglomerația așteptată în urma eliminării mai multor taxe, printre care și timbrul de mediu. Programul la ghișee va fi suplimentat timp de o săptămână iar accesul se va face pe bază de bonuri de ordine.

”Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule din cadrul Prefecturii Sibiu a luat decizia de a suplimenta cu 2 ore programul cu cetăţenii, până în data de 7 februarie, inclusiv. Astfel, în perioada 1-7 februarie, ghişeele de înmatriculări auto vor fi deschise între orele 8.30 şi 18.00, de luni până joi, iar vineri, între 8.30 şi 16.00. În plus, solicitanţii vor fi programaţi pe bază de bonuri de ordine personalizate, care se vor elibera în incinta Serviciului Înmatriculări Auto, din strada Andrei Şaguna, nr.10, inclusiv pentru zilele următoare, dacă va fi cazul”, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Sibiu.

De miercuri,  proprietarii de mașini nu mai trebuie să achite timbrul de mediu la înmatricularea unui vehicul,  taxa fiind eliminată prin legea nr.1/2017, prin care se renunţă la încasarea a încă 101 taxe nefiscale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.