Visma Software extinde echipa de la Sibiu în funcție de stabilitatea legislativă

Știri de Sibiu, 28.02.2017

Visma Sofware, dezvoltator norvegian de soluţii software pentru eficientizarea afacerilor, programează noi angajări la Sibiu, totul depinzând însă de stabilitatea stabilitatea legislativă din România.

Conducerea companiei care are sediul în Sibiu,  vrea să ajungă la 400 de angajaţi până la finalul acestui an, in condițiile în care anul trecut avea un număr de circa 350 de angajaţi în birourile din Sibiu şi din Timişoara, potrivit zf.ro.Visma Services Romania are in prezent peste 120 de angajați în Sibiu.

”În ultimii 4 ani, numărul angajaţilor Visma Software a crescut cu 25- 30% pe an. În 2017 preconizăm o creştere de cel puţin 20%,  dar va conta foarte mult şi factorul predictibilitate/ stabilitate legislativă, pe care în momentul actual îl considerăm impredictibil“, a spus Sorin Rotariu, managing director al Visma Software.

Visma este principalul dezvoltator al produselor companiei – mamă, care are sediul în Oslo. Anul trecut, în România s-a înfiinţat şi compania Visma Holding, cu sediul tot în Sibiu.

În 2016, cifra de afaceri a Visma Software a fost de peste 12 milioane de euro, iar pentru 2017 compania estimează afaceri de 15 milioane de euro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.