Sibiul își selectează cei mai buni roboți. Nu rata distracția!

Știri de Sibiu, 28.02.2017

Echipa din Sibiu cu cel mai bun proiect de robotică va fi desemnată miercuri, 1 martie, în cadrul celei de-a doua etape a Campionatului de roboți ”line follower”.

Concursul de roboți  organizat de Departamentul de Mașini și Echipamente Industriale din cadrul Facultății de Inginerie este extrem de strans, fiind anunțate peste 20 de echipe.

”În campionat sunt înscrise 23 de echipe formate din peste 70 de studenți ai Facultății de Inginerie de la diferite specializări: Mecatronică, Robotică, Mașini-unelte și sisteme de producție, Tehnologia Construcțiilor de Mașini, Ingineria Transporturilor și a Traficului, Electronică Aplicată, Calculatoare, Tehnologia Informațiilor și Calculatoare”, anunță ULBS.

Roboții concepuți de studenții ULBS vor trebui să parcurgă un traseu cu diferite obstacole: sensuri giratorii, intersecții, discontinuități și zigzag, cel mai performant urmând să fie desemnat de punctajul acumulat.

Concursul de roboți ”line follower” va avea loc miercuri 1 martie,  începând cu ora 9,00, în Holul Facultății de Inginerie din Sibiu.

Programul etapei a II-a:
9,00 – 9,15: Deschiderea oficială a manifestării;
9,15 – 11,00: Antrenamente oficiale pe pista de concurs;
11,00 – 14,00: Concurs (rundele 1-3);
14,15 – 14,30: Festivitatea de premiere etapa a II-a.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.