De 8 Martie, liber la GONG pentru femei!

Știri de Sibiu, 28.02.2017

Teatrul Gong din Sibiu dedică reprezentația de miercuri, 8 marti, tuturor femeilor, doamnele având acces gatuit la spectacolul „Da Yang și Prințesa Da Yin” în regia Evei Labadi.

”Pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, doamnele și domnișoarele vor avea intrarea gratuită la acest spectacol în baza unui voucher atașat la biletele achiziționate pentru copii”, anunță Gong.

Evenimentul va fi urmat, la ora 19:00, de un atelier introductiv de tango argentinian, cu intrarea gratuită pentru toți participanții.

Pentru a marca Ziua Femeii actorii sibieni-Andrei Hansel, Jenő Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler, vor urca pe scenă pentru a recrea una dintre cele mai frumoase povești orientale.

„Da Yang și Prințesa Da Yin” este un spectacol despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez.

Producția Teatrului „Gong” din Sibiu surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Acest spectacol este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Prețul unui bilet la spectacol este de 7 lei, tarif unic. Tichetele gratuite pentru doamne și domnișoare se emit exclusiv la agenția de bilete de la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.