Administratorul Școlii Amso, reținut pentru de trafic de influenţă

Știri de Sibiu, 30.03.2017

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au demarat procedurile de incepere a urmării penale pentru trafic de influență în cazul administratorului Școlii de șoferi Amso din Sibiu, acuzat de trafic de influență. Bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

Barbatul este acuzat ca ar fi pretins sume intre 200 și 400 Euro de la cursanți pentru ”a-şi exercita o pretinsă influenţă asupra examinatorilor” din cadrul Serviciului Permise, in vederea admiterii.

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul Sibiu joi, administratorul CVV a fost prins în flagrant în cursul zilei de miercuri.

”lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție– Serviciul Județean Anticorupție Sibiu, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au surprins în flagrant primirea de către numitul CVV a sumei de 400 de eurode la cursantul DDM, pentru a interveni pe lângă funcţionarii publici abilitaţi în examinarea cunoştinţelor practice ale candidaţilor la obţinerea permisului de conducere spre a-i determina să îl declare admis pe acesta la testare”, se arata in comunicat.

In urma flagrantului, reprezentatul școlii de șoderi a fost reținut  pentru 24 de ore, urmand ca joi  să fie prezentat instantei  cu propunere de arestare preventivă .

CVV este cercetat penal pentru  patru infracţiuni de trafic de influenţă, precizează Parchetul Tribunalului Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.