Medicul DSVSA Sibiu acuzat de fals, pus sub control judiciar 60 de zile

Știri de Sibiu, 28.04.2017

Medicul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA)  acuzat de polițiștii de la Economic de fals și uz de fals în procesul de certificare a proselor din carne ajunse la un abator din oraș, a fost pus sub control judiciar.

”In urma probatoriului înaintat, instanța de judecată a decis punerea sub bontrol judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru cei doi bărbați implicați în dosar”, au precizat pentru stiridesibiu.ro surse judiciare.

Polițiștii sibieni au încătușat miercuri doi bărbați din județul Sibiu, dintre care unul este medic veterinar, responsabilul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sibiu la un agent economic din municipiu.

Medicul sibian este acuzat ca ar fi avizat vanzarea mai multor animale fara sa fie verificata carnea și registrele oficiale.

Cei doi au fost reținuți de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sibiu, în timpul unei razii făcută într-un dosar de contrabandă cu țigări.

Pe durata care viza traficul de tigari, oamenii legii au descoperit documente și probe care atestau ca un medic veterinar din Sibiu, angajat al unui abator, ar fi eliberat în perioada premergătoare Paștelui, mai multe avize pentru carne de oaie, fără ca produsul să fi fost însă certificat.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.