Maternitatea Polisano, NAȘTERI la preț special

Știri de Sibiu, 28.04.2017

Spitalul European Polisano a decis să prelugească perioada de susținere a viitoarelor mămici, oferind și în luna mai reduceri semnificative pacientelor care aleg să aducă pe lume copii la Maternitatea Polisano.

”Pentru că ne dorim să fim alături de voi, campania aniversară ce marchează 4 ani de la deschiderea Maternității Polisano continuă și în luna mai, cu aceleași pachete de nașteri la un preț cu totul special. Astfel, până la data de 31 mai, pachetul pentru nașterea naturală costă 2.400 de lei, iar prin cezariană 3.000 de lei”, se arată într-un comunicat transmis de Polisano.

Campania este valabilă pentru toate nașterile care au loc până la data de 31 mai  și se aplică persoanelor asigurate în sistemul de sănătate. Pentru detalii puteți apela numărul de call – center 021 9383.

În cadrul Maternității Polisano, cea mai modernă din zona Centru a țării, mamele au siguranța că bebelușul este îngrijit de o echipă de medici specialiști, instruiți după cele mai moderne standarde europene de îngrijiri prenatale și perinatale, în specialitățile obstetrică-ginecologie, neonatologie, pediatrie, ATI, genetică medicală, psihologie, laborator și imagistică medicală.

Aici sunt deschise linii de gardă, în obstetrică-ginecologie, ATI, neonatologie și laborator și un punct de transfuzie, care asigură continuitatea asistenței medicale.

Maternitatea dispune de trei săli pentru naşterea naturală și nașterea în apă și două săli pentru operaţii de cezariană cu circuite închise.

Maternitatea Polisano a fost declarată de UNICEF și Ministerul Sănătății, „Spital, prieten al copilului”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.