Sotia deputatului PSD Nicolicea, la conducerea Transgaz

Știri de Sibiu, 29.04.2017

Consoartele politicienilor continuă să fie propulsate la conducerea companiilor naționale profitabile.

Sotia deputatului PSD Eugen Nicolicea, Nicoleta Nicolicea, a fost numita in conducerea Transgaz, la unitatea  Unitatea de Management care se ocupa de implementarea proiectului sectiunii romanesti a gazoductului Bulgaria – Romania – Ungaria – Austria (BRUA), scrie Profit.ro.

Foto:profit.ro

Jurnaliștii de la Profit.ro. scriu că  Nicoleta Nicolicea a lucrat si în 2016 la Transgaz, incasand venituri salariale anuale totale nete de 47.176 lei, in medie circa 3.900 lei pe luna, plus diurne de deplasare si tichete de masa in valoare de 9.215 lei, conform declarației de avere.

Pozitia de la Transgaz vine dupa ce soția deputatului PSD a fost consilier la Cancelaria primului ministru in 2014, in mandatul de premier al fostului lider PSD Victor Ponta (pe atunci, Eugen Nicolicea, membru UNPR, era ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul).

Anterior, femeia a fost membru in Consiliul de Administratie al TVR, a lucrat la Compania Nationala Posta Romana si a lucrat ca jurnalist la Sursa Zilei, Click, Cronica Romana si Evenimentul Zilei.

Gazoductul BRUA urmeaza sa interconecteze retelele de gaze naturale din cele patru state, investitie estimata la 560 milioane euro, dintre care 179 de milioane de euro vor fi acoperiti de Uniunea Europeana.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Sotia deputatului PSD Nicolicea, la conducerea Transgaz […]