Fodor, la antrenamentele CSU înainte de semifinale

Știri de Sibiu, 30.04.2017

Primarul Sibiului Astrid Fodor nu a ratat ocazia să se afișeze alături  pe tinerii baschetbaliști sibieni, după reușita calificarii în semifinalele Ligii Naționale și îniante de întâlnirile cu Steaua.

Cu doar câteva zile înainte de meciurile cu Steaua București, edilul Sibiului i-a vizitat pe elevii lui Dan Fleșeriu chiar în timpul antrenamentelor susținute la Sala Polivalentă Transilvania.

Imbracată într-o ținută lejeră, Fodor a mers pe teren, alături de conducerea clubului, și i-a felicitat pe baschetbaliști.

“CSU Sibiu și-a arătat capacitatea de a face performanță, dar și un spectacol care​ ​însuflețește​ ​tribunele. Vă mulțumesc că m-ați primit în mijlocul vostru la acest antrenament. Am fost impresionată de atmosfera plăcută prin care ați arătat că sunteți nu numai o echipă profesionistă, ci o adevărată familie, care muncește din greu pentru a atinge obiectivul propus, dar se și distrează împreună. Vă felicit pentru reușita de a ajunge în semifinale și vă doresc mult succes în turul următor al Ligii. Primăria va continua să vă fie alături pentru ca voi să aveți condițiile pe care le meritați și de care aveți nevoie pentru a performa”, este mesajul transmis de Fodor, potrivit paginii oficiale de Facebook a Primăriei.

CSU Sibiu întâlnește  Steaua CSM Eximbank pe terenul Sălii Transilvania în zilele de 1 și 3 mai, pe teren propriu, în cadrul semifinalelor Ligii Naționale de Baschet .

Partida de  luni, 1 mai, este programata pentru ora  20:00 iar cea  miercuri, 3 mai, pentru ora 19:00.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.