Expertiza tehnică pentru lotul 3 al autostrăzii surpate, peste 3 mil. lei

Știri de Sibiu, 30.05.2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) documentația pentru realizarea expertizei tehnice pentru lotul 3 al Autostrăzii Orăștie-Sibiu, în valoare de peste 3 milioane lei.

Expertiza vizează lotul 3 al autostrazii surpate, închis o perioada din cauza alunecarilor de teren de la Aciliu, județul Sibiu.

Citeste si: CNAIR: NOI concluzii despre starea autostrazii Orăștie-Sibiu, după reparații

”Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că a fost transmisă la ANAP, în vederea validării, documentația de atribuire privind realizarea expertizei tehnice și revizuirea proiectului tehnic pentru finalizarea execuției autostrăzii Sibiu-Orăștie, lotul 3, cuprins între km 43+855 — km 65+965”, se arată în comunicatul transmis de CNAIR.

Obiectul contractului va consta în realizarea unei Expertize Tehnice asupra tuturor lucrărilor executate, monitorizarea zonelor cu instabilitate în concordanță cu normele tehnice și legislația în vigoare la data elaborării acestuia, în funcție de situația actuală din șantier, elaborarea Proiectului Tehnic revizuit pentru lucrările necesar a fi realizate pentru finalizarea Autostrăzii Orăștie — Sibiu, lot 3, în baza recomandărilor și soluțiilor formulate în cadrul expertizei tehnice.

De asemenea, se prevede și pregătirea documentației de atribuire a contractului de execuție lucrări și acordarea asistenței necesare Beneficiarului pe durata desfășurării procedurii de achiziție publică și acordarea asistenței tehnice în conformitate cu prevederile Legii 10/1995 privind calitatea în construcții, cu modificările și completările ulterioare, pe perioada de execuție a lucrărilor.

Valoarea estimată a contractului  este 3,029,522.26 lei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. un sibian says:

    Din cauza unui taietor de frunze este afectata imaginea aeroportului…eu unul il trimiteam inapoi in moldova de unde a venit…