Romaniacs: Graham Jarvis- legendar, cu al șaselea titlu câștigat in 2017 (VIDEO)

Știri de Sibiu, 30.07.2017

Britanicul Graham Jarvis devine legendar prin tehnica sa de cucerire a raliului Red Bull Romaniacs de la Sibiu. Riderul supranumit „regele Carpaților” s-a impus pentru a șasea oară în competițe și a câștigat titlul Red Bull Romaniacs 2017, cel mai dur raliu hard enduro din lume.

După patru zile de peripeții și adrenalină pe sute de kilometri de traseu montan, la finishul raliului organizat pe Dealul Gușteriței din Sibiu, Jarvis s-a declarat uimit de propriile performanțe.

”Nu-mi vine să cred, am câștigat de șase ori, e mai mult decât puteam visa. Bineînțeles, în fiecare an e tot mai greu, fiecare crește ritmul. Nu-mi vine să cred, este o experiență incredibilă. Am fost bucuros că am ajuns la finiș, iar în ultima zi m-am chinuit, nu mi-e rușine să recunosc că la 42 de ani e foarte greu să stai patru zile în șa”, a declarat Jarvis la final, potrivit site-ului oficial al raliului.


Pe locul secund în clasamentul final s-a situat spaniolul Mario Roman, la 34 min 44 sec, și Paul Bolton, cu 50 min 53 sec.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.