Daniel Constantin a vorbit la Jina despre înscrierea lui Ponta în Pro România

Știri de Sibiu, 30.07.2017

Prezent duminică la Festivalul oierilor ”Sus pe Muntele din Jina” , județul Sibiu, deputatul Daniel Constantin a declarat că Victor Ponta va face un anunț în maxim o lună de zile și va spune dacă se alătură formațiunii Pro România.

“Am vorbit multe, o să vă spună dânsul. Victor Ponta e un politician foarte bun și o personalitate puternică. Un astfel de anunț cu siguranță trebuie să îl facă dânsul. (…) O astfel de decizie majoră trebuie să vină din partea domniei sale. Haideți să mai așteptăm câteva zile, o lună de zile și dânsul cu siguranță își va anunța viitorul. A spus că nu mai este în PSD cu regret. Cred că în scurt timp va face un anunț”, a declarat Daniel Constantin, întrebat dacă fostul premier se va înscrie în noua formațiune politică, informează agerpres.ro.

Daniel Constantin a lansat la finalul lunii mai partidul PRO România, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfășurat pe terasa unui hotel, în prezența a mai multor zeci de persoane.

El a participat duminică la festivalul de la Jina , cel mai vechi festival al tradițiilor din satele sibiene, la care au venit ciobani din patru județe — Sibiu, Alba, Vâlcea și Argeș.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.