Jinarii și-au trimis copiii cu flori la Pomohaci (VIDEO)

Știri de Sibiu, 30.07.2017

Admiratorii lui Cristian Pomohaci, exclus recent din preoție după suspiciunile de agresiuni sexuale cu minori, și-au urcat duminică în număr mare copiii pe scena festivalului ”Sus pe muntele din Jina” ca sa-l îmbrățișeze pe interpret și să-i ofere flori.

Extrem de controversat in ultimele luni, interpretul a avut o prezenta extrem de relaxata la festivalul de la Jina, unde oierii din M[rginimea Sibiului isi sarbatoresc traditiile.

Pomohaci a făcut și dedicații pentru preotul din comuna Jina, care însă nu a fost de față, potrivit agerpres.ro

“Dați-mi voie să fac o dedicație specială slujitorului sfântului altar care slujește aici, în Jina, părintelui dumneavoastră. Să-i sărut mâna sfințită și să-i spun prin intermediul cântecului lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa cine poate o duce”, a spus de pe scenă fostul preot.

Foto:agerpres.ro

Pomohaci a fost primit cu aplauze și a primit flori de la zeci de admiratori care au urcat pe scenă, unii împreună cu copiii. Printre cei care au urcat pe scenă și i-au dat flori s-a aflat și un tânăr preot din Sibiu, care nu a purtat sutană.

Fostul preot a cântat și glumit 40 de minute cu cei prezenți, dar a refuzat să dea declarații jurnaliștilor.

Un grup de fani ai lui Pomohaci l-a protejat la urcarea și coborârea de pe scenă pe fostul preot.

La festivalul de la Jina au fost prezenți sâmbătă și duminică aproximativ 10.000 de oameni, potrivit primarului comunei, Vasile Gheorghe Beschiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Macana says:

    riscanta miscarea. daca fugea cu doi minori la subrat?