Talisman, Timpuri Noi și Baniciu concertează la ”Sibiul de Odinioară”

Știri de Sibiu, 31.07.2017

Talisman, Timpuri Noi și Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu reprezintă o parte a ”generației de aur” a muzicii românești pe care publicul sibian o va întâlni la cea de-a IV-a ediție a festivalului „Sibiul de Odinioară”, în weekend-ul 19-20 august. Concertele vor fi susținute în zona Camping din Pădurea Dumbrava, unde serile vor fi dedicate rock-ului și muzicii folk.

”Cu mic, cu mare, sibienii sunt aşteptaţi să petreacă, aşa cum o făceau pe timpuri, cu bucurie şi prietenie la „Sibiul de odinioară”. Fără defilări şi parade, dar cu multă muzică bună, gusturi şi mirosuri de demult, jocuri, petrecerea din Pădurea Dumbrava îi invită pe nostalgici să îşi amintească vremurile trecute, iar pe cei tineri să descopere cum se distrau părinţii lor”, transmit organizatorii evenimentului.

Prima zi este dedicată rock-ului iar cea de a II-a zi iubitorilor de muzică folk.

Drep în prima zi pe scenă vor urca trupe îndrăgite care dealungul timpului au lansat piese ce încă mai sunt fredonate cu plăcere și în ziua de azi.

”Cum muzica rock de altădată s-a dovedit a fi o rețetă câștigătoare la ultimele două ediții, am decis să oferim sibienior încă o seară de vis. Astfel sâmbătă îi avem pe scenă în recital pe cei de la Talisman, Timpuri Noi și Antract. Pentru că vrem să îmbinăm trecutul cu prezentul și viitorul, tot în aceeiași zi vor susține recitaluri și două trupe sibiene de mare perspectivă. Este vorba de Wild Child și Onenightstand. Va fi cu siguranță încă o seară magică”, mai precizeaza organizatorii.

Cea de a II-a zi de la Sibiul de Odinioară este dedicată în premieră în întregime muzicii folk.

Sibienii se vor bucura de recitaluri cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu. Cei patru mari artiști vor aduce în fața publicului piesele ce i-au făcut celebrii dealungul timpului și promit o seară de neuitat pentru cei ce vor fi în locație pe 20 august.

Pe durata festivalului in Camping va fi amenajat un miniparc de distracții, cu ateliere de creativitate pentru cei mici, activități distractive și concursuri sportive.
Asa cum sibienii s-au obișnuit, zona de food va fi revigorată în acest an, iar cei ce vin la concerte sau să se recreeze vor avea parte de noi surprize culinare. Din meniu nu vor lipsi deja tradiționalele grătare cu mâncare tip grill, dar și alte mâncăruri specifice.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.