Echipa de baschet a Sibiului caută voluntari

Știri de Sibiu, 31.07.2017

Clubul sibian de baschet caută tineri pasionați de sport care doresc să se implice în organizarea evenimentelor și meciurilor echipei CSU Sibiu. Selectia se face in primele doua saptamani ale lunii august.

„BC CSU Sibiu demarează, o dată cu noul sezon competițional, un amplu proiect de voluntariat menit să ajute tinerii să își dezvolte abilitățile de organizare și să sprijine staff-ul administrativ în tot ce presupune organizarea competițiilor în care Clubul nostru este implicat”, se arata in comunicatul transmis luni.

Se cauta tineri dornici să se implice activ în organizarea competițiilor sportive, urmand sa fie sustinuti de club.

”Chiar dacă vorbim de voluntariat, cei care se vor alătura echipei noastre vor avea parte de training gratuit, kit de voluntar (tricou+acces gratuit la meciurile oficiale de pe teren propriu), la care se adaugă experiența extraordinară acumulată alături de cea mai iubită echipă sportivă din oraș- BC CSU Sibiu”, mai transmite CSU.

Se face selectie pentru domeniile: organizare competiții, logistică, administrativ, promovare și marketing.

Selectia voluntarilor se face pana in data de 14 august, cei interesați fiind necesar sa trimită datele personale pe adresa pr@csusibiu.ro.

Viitorii voluntari trebuie să mentioneze in memail numele, prenumele, data nașterii, experiența acumulată până în prezent, domeniul în care ar dori să activeze ca voluntar, timpul pe care ar putea să și-l dedice și datele de contact.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.