Două clanuri de scandalagii din Blăjel, în arestul IPJ Sibiu

Știri de Sibiu, 31.08.2017

Membrii a două familii de scandalagii din localitatea Blăjel, județul Sibiu, au ajuns după grații, marți, în urma unui scandal soldat cu victime și pagube  în localitate.

Cei opt bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, au fost reținuți 24 de ore pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, loviri sau alte violențe și amenințare, urmand ca miercuri, 31 august, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă.

Scandalagii, membrii unor familii rivale de romi, s-au batut în noaptea de 23 august cu bâtele, generand pagube în sat si ranirea unor localnici.

”Pe strada Veselă din localitatea Blăjel, a izbucnit un scandal între două grupuri de aproimativ 12 persoane, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool. Conflictul a degenerat în distrugeri și vătămări corporale, un bărbat și o femeie fiind transportați la spital cu răni la nivelul feței și al membrelor, fără a rămâne internați”, precizeaza IPJ Sibiu.

Surse din cadrul anchettaorilor, spun ca toti cei opt barbati reținuți pentru scandalul provocat sunt recidiviști.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.