Cum se numesc noii directori de la Drumuri și Poduri Sibiu

Știri de Sibiu, 31.08.2017

Noul Consiliu de Administrației al Societății de Drumuri și Poduri Sibiu, aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, pregătește numirea unei noi conduceri. Au fost scoase la concurs posturile de director general, director economic și director producție iar selecția se va face doar în baza unei declarații de intenție și a unui interviu.

Viitoarea conducere a societatii va fi desemnată în data de 22 septembrie, după selecția dosarelor si afișarea rezultatelor.

”Comitetul de Nominalizare și Remunerare va analiza documentele depuse, în vederea selectării candidaţilor ce îndeplinesc condiţiile de participare la interviu. Rezultatele selectării dosarelor se afişează/comunică cu menţiunea admis sau respins, însoţită de motivul respingerii dosarului.Candidații declarați admiși, vor face parte din lista scurtă de maxim 5 candidați pentru fiecare post,în vederea numirii de către Consiliul de Administrație. În cadrul interviului se testează abilitățile manageriale ale candidaților cu luarea în considerare a declarației de intenție, cunoștințe din legislația specifică sectorului și funcției pentru care candidează conform bibliografiei”, se specifică în anunțul de selecție.

Termenul limita de depunere a candidaturilor este 1 septembrie.

Schimbarile de la SC Drumuri și Poduri Sibiu vin la o luna dupa numirea unui nou Consiliu de Administrație format din Radu Ganea – președinte și 4 membri:Besoiu Adrian,
Nartea Vasile, Deac Suteu Dorin Vasile, Branga Lucian Ioan Florin.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.