Susanu: CRPC Brasov se autosesizează în cazul românului refuat de o vânzătoare pentru că nu vorbea maghiara

Știri de Sibiu, 31.08.2017

Șeful Comisariatului Regional Braşov al ANPC, Claudiu Susanu, a reacționat joi seara, pe Facebook, urmare a apariției pe rețelele de socializare a unui film scandalos în care un barbat este refuzat de angajata unui supermarket din România pe motiv că nu a vorbit în limba maghiară.

Filmuletul ”Străin în țara mea!” surprinde imagini cu angajata unui hipermarket Kaufland din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, care a refuzat să servească un client cu mici doar că acesta vorbea limba română, la inistențele clientului, aceasta replicând cu înjurătri.

”Ca urmare a vizionarii acestei filmări CRPC Brasov se autosesizează!”, a anuntat
şeful al Comisariatului Regional Braşov al ANPC pe pagina de Facebook.

Imaginile postate pe YouTube cu mesajul ”Te rog distribuie, poate ajunge la cineva din conducerea Kaufland!” au devenit virale pe internet.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. gabi says:

    chiar nu vede nimeni ca acest video a fost pregatit cu premeditare?de ce nu pune si felul in care s-a purtat cu vanzatoarea?va spun sincer ca am vazut destui schizofreni din astia care ca sa le iese ceva pe placul lor injura,vorbesc la misto,iar pe urma pun totul pe seama celuilant,chiar nu se vede ca gunoiu acela a inceput filmarea cu mult inainte de a intra in magazin?pe cacatul ala nici eu nu l-as fi servit,mai degraba ii scoteam niste dinti de aia 10 lei,care ii flutura la misto.

  2. […] Susanu: CRPC Brasov se autosesizează în cazul românului refuat de o vânzătoare pentru că nu vo… […]