Drumuri afectate de polei si ninsoare în Sibiu! (UPDATE)

Știri de Sibiu, 31.10.2017

Polițiștii de la Rutieră recomandă șoferilor să reducă viteza de deplasare și să circule cu prudență DN14, în județul Sibiu, din cauza poleiului format pe carosabil.

„Pe DN14, între licalitățile Șura Mare și Mediaș, carosabilul este acoperit cu polei. Recomandăm reducerea vitezei și mărirea distanței de deplasare între mașini”, avertizează Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit aceleiași surse, în jurul orelor 07.00, drumarii actionau cu material antiderapant.

Foto:InfotraficSibiu

UPDATE: Deasemenea, la ieșirea din Sibiu spre Ocna, se circulă îngreunat din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă.Potrivit InfotraficSibiu, la primele ore ale zilei pe traficul a fost îngreunat de o mașină care a derapat și a ieșit în decor.

Tot în Sibiu, șoferii care au pornit la drum la primele ore ale zilei s-au plans de faptul ca soselele din oras au fost acoperite cu polei si mazga.

UPDATE2: Probleme în trafic au întimpinat și șoferii care au circulat marți dimineață pe   DJ 106 C, intre Sibiu și Cisnădie. Asfaltul a fost acoperit de un start consistent de gheață, potrivit înformațiilor furnizate de șoferi pe InfotraficSibiu.

Foto:InfotraficSibiu

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.