PSD acuză ”limbaj înveninat” la PNL și lansează public atacuri fără precedent

Știri de Sibiu, 31.10.2017

PSD Sibiu lansează un șir lung de atacuri personale la adresa conducerii PNL Sibiu, la scurt tip după ce președinta liberalilor, Raluca Turcan, a acuzat pe Facebook amenințări și intimidare în campania pentru Primăria Bîrghiș, unde oamenii urmează să își aleagă un nou primar în 5 noiembrie.

Deși o acuză pe Turcan ca ”a adus bătălia electorală de la Bîrghiș la un nivel” unde PSD susține că ”refuză să coboare”, social democtrații sibieni își apără candidatul de la Bîrghiș cu un lung si șir de acuzatii si atacuri la adresa adversarilor.

Citeste si: PNL acuză amenințări și intimidare în campania pentru Primăria Bîrghiș

Redăm integral comunicatul de presă transmis de PDS Sibiu:

”TURCAN ŞI “GAŞCA” PDL ŞI-AU SCHIMBAT CULOARE POLITICĂ ÎN GALBEN-PNL, DAR NĂRAVUL BA!

Printr-o postare de pe pagina personal de Facebook, Turcan Raluca a adus bătălia electorală de la Bîrghiș la un nivel unde noi refuzăm să coborâm. Cât de disperați sunt liberalii că vor pierde aceste alegeri parțiale, dacă recurg la un limbaj atât de înveninat?
Suntem consternați să vedem că tocmai Turcan Raluca, după ce și-a făcut studiile la Institutul Pușkin din Moscova, pozează în anticomunistă și împroașcă noroi. O politică a formelor fără fond. Turcan Raluca și liberalii ei de circumstanță au tupeul de a-l acuza pe candidatul nostru la Primăria Bîrghiș că este “mafiot” și “traseist politic”, fără nici un argument.
Dar oare cine a făcut parte din camarila lui Traian Băsescu, ridicând în slăvi beizadelele prezidenţiale şi pe Elena Udrea cea penală, pe care o numea “Kill Bill al politicii româneşti”? Tocmai doamna deputat, întoarsă la dragostea dintâi, după un itinerariu PNL-PLD-PDL-PNL care ar face să roșească orice traseist?!
Ipocrizia este la ea acasă în sediul PNL Sibiu. Chiar dacă acum se numesc PNL, să nu uităm că este vorba despre același PDL, care, aflat la guvernare a tăiat salariile şi pensile oamenilor pentru a acoperi furturile mafiei băsiste. Turcan Raluca a învățat pe de rost câteva promisiuni de campanie, precum “apă potabilă”, “canalizare” sau “drumuri mai bune”, pe care și-a construit cariera de un deceniu și jumătate, dar a uitat (sau, mai bine zis, n-a știut niciodată) care sunt nevoile reale ale oamenilor, ce înseamnă o politică socială în interesul cetățeanului și ce înseamnă să-i respecți pe cei cărora le ceri votul. Așa se face că a ridicat în funcţii doar oameni extrem de slab pregătiţi, a căror singură calitate este obediența față de conducerea PNL. La alegerile din Marpod, din luna iunie, a propus un fost şofer al Prefecturii drept candidat la Primărie. Noi am avut un inginer silvic tânăr, dornic de muncă şi extrem de bine pregătit.
Acum, la Bîrghiş, noi venim cu un om cu studii universitare, care a activat în mediul privat şi în administraţia publică locală ca şi viceprimar. PNL-ul propune un mecanic. După ce, la alegerile anterioare, tot Turcan Raluca a experimentat mod nefericit pe locuitorii din Bîrghiş cu un primar PNL de meserie şofer, care a clacat în mod lamentabil și a sfârșit prin a-și da demisia.
Precizăm faptul ca meseriile de mecanic, respectiv şofer sunt meserii onorabile. Dar pentru anul 2017, când bugetul unei primării trebuie completat prin proiecte ce urmează a fi implementate, considerăm că măcar începând de acum partidele trebuie să devină responsabile şi să promoveze oameni calificaţi pentru a accede la funcţia de primar.
Nici anul trecut și nici anul acesta, peneliștii lui Turcan Raluca nu au fost capabili să depună nici măcar un proiect, astfel încât Bîrghişul nu a obţinut finanţare pe Planul Naţional de Dezvoltare Rurală. Asta este competența pe care o clamează PNL? Credem că locuitorii comunei Bîrghiş nu vor cădea în capcană.
Sperăm că personaje precum Turcan Raluca, cea care a făcut parte din gaşca lui Băsescu, Roberta Anastase (hoaţa care a furat voturile în Parlament) Bercea “Mondialu” sau Videanu şi modul lor de a face politică să dispară cât mai repede de pe scena politică românească.
PSD Sibiu are oameni tineri, profesioniști, educați, capabili şi, mai ales, dornici să facă politică în beneficiul sibienilor.
Ştefan Niculiţă Suciu, candidatul nostru pentru Primăria Bîrghiş este un om onest, cinstit, respectat de cetăţenii comunei, un om cu studii superioare, care a activat atât în mediul privat cât şi în administraţia publică locală. Nu este un traseist politic. A făcut şi face parte doar din Partidul Social Democrat, candidînd o singură dată independent la Primărie. De aceea noi îl susţinem şi suntem convinşi că o să fie un primar competent pentru comuna Bîrghiş”, Biroul de Presă al PSD Sibiu.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: PSD acuză ”limbaj înveninat” la PNL și lansează public atacuri fără precedent […]