Noi surprize la Târgul de Crăciun din Sibiu

Știri de Sibiu, 31.10.2017

Ediția din acest an a Târgului de Crăciun din Sibiu anunță noi surprize pentru vizitatori, centrul vechi al orașului urmând să devină ”cel mai luminos din țară”, potrivit organizatorilor.

Târgul de Crăciun, amenajat pentru al 11 -lea an consecutiv în Piața Mare a Sibiului, va fi deschis oficial în seara de 17 noiembrie, când  toate cladirile vor fi inundate în lumini.

”Această ediție reunește peste 90 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. Pe lângă toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit – o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară”, se mentioneaza pe site-ul oficial al evenimentului.

Târgul de Crăciun de la Sibiu, devenit punct de atracție turistică foarte important, va fi deschis pana in data de 3 ianuarie 2018 iar vizitatorii se vor putea bucura de programul oferit și de spectacolul de lumini zilnic, între orele 10:00-22:00

Târgul de Crăciun este organizat de Asociația Events For Tourism, la inițiativa Ambasadei Austriei în România, în parteneriat cu municipalitatea sibiană.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Noi surprize la Târgul de Crăciun din Sibiu […]