ALERTĂ de ceață densă. Vizibilitate sub 50 de metri pe Valea Oltului!

Știri de Sibiu, 29.11.2017

UPDATE: Avertizarea Cod Galben de ceață densă a fost extinsă pana la ora 02.00, pentru județul Sibiu iar meteorologii mentioneaza ca ”în n funcție de condițiile locale, pe anumite porțiuni se poate forma ghețuș”.

Sunt viate de ceata densa localitatile Sibiu, Avrig, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Săliște, Tălmaciu, Apoldu de Jos, Arpașu de Jos, Boița, Cârța, Cârțișoara, Cristian, Loamneș, Ludoș, Orlat, Porumbacu de Jos, Racovița, Roșia, Șelimbăr, Slimnic, Șura Mică, Tilișca, Turnu Roșu.


Circulația pe drumurile din Sibiu a fost îngreunată miercuri seara din cauza cetii dense , judetul fiind sub avertizare Cod Galben de fenomene meteo periculoase imediate.

Oamenii sunt avertizați asupra faptului ca s-a format ”ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m”, potrivit ANM.

În judetul Sibiu sunt afectate de ceata deasă localitatile Sibiu, Avrig, Miercurea Sibiului,
Săliște, Tălmaciu, Boița, Cârța, Cristian, Orlat,Porumbacu de Jos, Șelimbăr, Șura Mică și Tilișca.

Avertizarea este valabila pana la ora 20.00.

UPDATE: Vizibilitate sub 50 de metri pe Valea Oltului

Potrivit IPJ Sibiu, pe Valea Oltului vizibilitatea este sub 50 de metri, motiv pentru care șoferii care circula pe DN7 sunt sfatuiti sa se deplaseze cu viteza redusa si sa ”foloseasca luminile de ceata si intalnire”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.