Explozie la o casă din Sibiu. Două persoane au fost rănite

Știri de Sibiu, 30.11.2017

O femeie și un barbat din Sibiu au suferit arsuri grave joi seara în urma unei deflagratii produsă în locuință, cel mai probabil în urma unor acumulari de gaze, informează ISU Sibiu.

Explozia s-a produs în interiorul unei case de pe strada Cezar Bolliac , unde ambulantele echipele de intreventie ale ISU Sibiu, cele ale firmelor de gaz si de electricitate au intrevit in regim de urgenta.

Proptietarii casei surprinși de explozie au fost dusi de urgenta la Spitalul de Urgență din Sibiu.

”Explozia cauzata de acumulari de gaze , fără a fi urmata de incendiu, s-a produs în interiorul casei  și a fost soldata cu doua victime, sot și soție. (…) Au fost afectate doua camere si holul casei”, a precizat Ramona Nistor , purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

In urma explozie care a spulberat geamurile casei, barbatul în varsta de 47 de ani a suferit arsuri severe si a fost dus la spital înainte să ajungă SMURD-ul.

Femeia a fost preluata de echipajele medicale, sufeind la randu, ei arsuri si un atac de panica.

”Barbatul a suferit arsuri de gradul III pe față și mâini iar sotia arsuri de graul I in zona fetei si a mâinii”, mai precieaza oficialii ISU Sibiu.

Locuința unde s-a produs explozia  a fost decuplata de la sistemul de alimentare cu gaz si curtent, pentru a se identifica ce a declansat-o.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.