Președinta CJ Sibiu despre ministrul Trif: Poate puterea îl face mai înțelept și mai îngăduitor

Știri de Sibiu, 30.01.2018

Președinta Consiliului Județean (CJ) Sibiu, Daniela Cimpean, și-a declarat marți, în conferință de presă, susținerea pentru proiectul Ministerului Turismului de amenajare a domeniului schiabil Balea-Făgăraș, exprimându-și speranța ca noul ministru, sibianul Bogdan Trif, să devină mai ”înțelept și mai îngăduitor” în relația cu CJ Sibiu, avand in vedere puterea pe care o deține.

”Imi doresc și sper ca pe viitor, dacă nu am reușit până acum, măcar de acum încolo să o facă. Poate ca puterea pe care o deține în acest moment îl face mai întelept și mai îngăduitor. Sper să avem o foarte bună colaborare cu Ministerul Turismului. Noi, deja din mandatul fostului ministru, am avut discutii si întâlniri pe acest subiect.Fără administrația județeană din Sibiu, Brașov și Arges, acest proiect nu va putea fi dus doar de Minister la îndeplinire. Noi ne exprimăm disponibilitatea de-a susține și de-a participa activ la punerea în practica a acestui proiect”, a declarat Daniela Cimpean, întrebata fiind cum vede colaborarea cu ministrul PSD, în contextul eșecului înregistrat de PSD Sibiu în încercarea de-a demite președinta CJ Sibiu.

Citeste si: Proiectul de schimbare din functie a Danielei Cimpean , RESPINS

Liberala Daniela Cîmpean a precizat ca proiectul domeniului schiabil din Balea, declarat inca din 2017 investitie de interes național, este unul ”important pentru județ” si că administrația sibiană face tot ce poate ca sa-l susțină.

După validarea in functia de Ministru al Turismului, presedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a spus ca va continua proiectele declarate de interes național în mandatul predecesorului sau, Mircea Titus Dobre, printre care si amenajrea a peste 150 de kilometri de ski în Munții Făgăraș.

Proiectul “200 de zile de zăpadă pe an Dezvoltare durabilă în masivul Făgăraş” a fost depus de asociatia ADI Monte Făgăraș Bâlea Capra și include 9 primarii din județele Sibiu, Brașov, Argeș – județul Sibiu (Cârțișoara, Arpaș, Porumbacu), județul Brașov (Ucea, Drăguș și Viștea), județul Argeș (Refu, Cicănești, Albești).

Proiectul de afla în faza de tatonare, in vederea identificarii solutiei tehnice , care ar trebui implementata de consiliile judetene implicate.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.