Demitere șef CJ Sibiu: Consilierii PSD, dezamăgiți de Cîmpean și de tactica de vot a PNL

Știri de Sibiu, 31.01.2018

Consilierii județeni ai PSD Sibiu se declară ”dezamăgiți” de atitudinea președintei Consiliului Județean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, și de tactica de vot adoptată de grupul de consilieri PNL în privința proiectului de demitere a șefei CJ Sibiu, potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de Organizația Județeană PSD.

Proiectul inițiat de PSD Sibiu  a primit 12 voturi pentru si 8 impotriva, fiind respins intrucant nu s-a intrunit necesarul de doua treimi din totalul celor 33 de consilieri, grupul PNL hotarand sa se abtină de la vot.

In acest context, PSD acuza faptul ca reprezentantii PNL  din Consiliul Județean Sibiu ”au evitat să își arate deschis susținerea pentru liderul lor, preferând să stea cuminți în bănci” iar pe Cîmpean o apostrofează pentru atitudinea ”aroganta” adoptată.

Din păcate Daniela Cîmpean nu a învățat nimic. După ședința de Consiliu Județean, la întâlnirea cu presa, declarațiile ei au fost în aceeaș inotă de aroganță, total lipsite de substanță și dovedind încă o dată incompetența cu care ne-a obișnuit. În plenul ședinței de consiliu, Daniela Cîmpean nu a răspuns expunerilor de motive invocate pentru demitere, evitânda stfel o <<confruntare>>directă cu inițiatorii proiectului. Sperăm totuși ca, oricât de greu i-ar fi, doamna Cîmpean să renunțe la consacratele obiceiuri PDL-iste care au făcuta âta rău românilor și implicit sibienilor, chiar dacă, știm cu toții, ea este o creație a vechiului PDL” a declarat Cătălin Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni PSD.

Social democratii reitereaza faptul ca au initiat proiectul de demitere a sefei CJ Sibiu pentru a trage un semnal de alarmă asupra ”managementului defectuos pe care Daniela Cîmpean îl desfășoară la Consiliul Județean Sibiu”.

Întrebată în conferință de presă dacă PNL s-a abținut de la vot de teama rezultatului, Cîmpean a răspuns: ”Nu a fost vorba de temere. A fost vorba de a sanctiona un gest absolut politicianist , prin a nu fi parte la astfel de atitudini și astfel de acțiuni. Sub nicio formă nu a fost vorba de teamă”.

Președinta (CJ) Sibiu a catalogat inițiativa PSD Sibiu de incercare de schimbare a sa din funcție drept un proiect ”vizionar” și ”politicianist”. La finalul ședinței CJ Sibiu de marți, în cadrul căreia proiectul de hotarare a fost respins, Cîmpean le-a recomandat social democraților să se informeze pe viitor, înainte să ”deschidă gura” și a precizat că principalul său scop in mandat este să nu lase administrația județeană ”cu DNA-ul la ușă”, spre deosebire de predecesorul său de la PSD.

Citeste si Cîmpean: Consilierii PSD deschid gura fără să se informeze. Nu las CJ-ul cu DNA-ul la ușă! (VIDEO)

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.